Gyorsmenü, oldaltérkép és beállítások
Gimnázium

Fehér Anna

latin nyelv, földrajz

  feher.anna@apaczai.elte.hu
  delecto1aviatum@gmail.com
  411-6500/3354

Órarendem:

Segítünk Önnek! A cellákban megjelenik az osztály vagy csoport azonosítója, alatta pedig az óra helyszíne. A helyszín fölé mozgatva az egeret vagy rákoppintva további információkat kaphat a helyszínről. Az órarendek összehasonlítása céljából azokat meg tudja nyitni felugró kis ablakban, ha a linkre kattint az órarend alatt.

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
1. 9.B la
9.B
 
 
 
 
9.B la
NY1
 
 
2.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3. 10.B la
NY1
 
 
 
 
 
 
9.B la
9.B
4.  
 
 
 
9.B la
RZ
10.B la
8.C
10.B la
10.B
5.  
 
 
 
10.B la
10.D
 
 
 
 
6.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
7.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bemutatkozás

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem osztatlan tanárképzésében veszek részt immáron hatodik éve, latin-földrajz szakon, és a hosszú tanítási gyakorlatomat töltöm itt, az iskolában. Egyetemi éveim alatt a rövid tanítási gyakorlatomat is itt végezhettem latin nyelvből, az ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskolában pedig földrajzból gyarapíthattam szakmai is módszertani tudásomat. 2018-ban óraadóként dolgoztam az Óbudai Waldorf Iskolában, ahol három földrajz epochát tartottam kilenc, illetve tizenegyedik évfolyamon. Szintén 2018-ban elnyertem a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal által hirdetett pályázaton az „Energiakövet” címet, melynek keretein belül több órát is tartottam az ország különböző pontjain energiatudatosság témakörben. 

Pedagógiámat a tevékenykedtetés és az élményszerű tanulás határozza meg, és az általános tudás bővítése mellett nagyon fontosnak tartom az életre nevelést is.