Gyorsmenü, oldaltérkép és beállítások
Felvételi

4 évfolyamos felvételi hírek

Segítünk Önnek! Használja a jobb oldali görgetősávot vagy az egerének görgőjét a hírek felett állva a régebbi hírekhez való görgetéshez!

Szóbeli beosztás

2024. február 29.

A különböző tagozatok szóbeli meghallgatásaira a központi felvételi vizsgán elért eredmény alapján hívjuk be a jelentkezőket. A központi írásbeli vizsgán szerzett pontszámokat a különféle tagozatokon más súllyal vesszük számításba:

A ponthatárok tagozatonként az alábbiak:

matematika–fizika tagozat: 66,5 pont (Matematika pontszám egésze plusz a magyar nyelvi pontszám fele.) Szóbeli vizsgatárgyak: matematika és fizika.

természettudományi tagozat: 60 pont (Matematika pontszám egésze plusz a magyar nyelvi pontszám fele.) Szóbeli vizsgatárgy: kémia.

biológia tagozat: 58,5 pont (Matematika pontszám egésze plusz a magyar nyelvi pontszám fele.) Szóbeli vizsgatárgyak: biológia és kémia.

humán tagozat: 57 pont (Magyar nyelvi pontszám egésze plusz a matematika pontszám fele.) Szóbeli vizsgatárgyak: magyar és történelem.

A matematika–fizika tagozaton azok a tanulók, akik a matematika írásbelin legalább 49 pontot értek el, mentesülnek a matematika szaktárgyi felvételi alól, ők csak fizikából szóbeliznek.

Méltányossági kérelmet a ponthatárral kapcsolatban nem áll módunkban elfogadni, szíves megértésüket kérjük!

A biológia és a természettudományi tagozatra felvételizők hozzanak magukkal számológépet!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a vizsgázók nagy létszáma és a különböző tagozatokon folyó párhuzamos vizsgáztatás miatt nem tudunk változtatni a meghallgatások időpontjain!

A terembeosztást a vizsga napján tekinthetik meg a porta melletti hirdetőtáblán. Kérjük a felvételizőket, hogy a vizsgára hozzanak magukkal fényképes igazolványt, és a megjelölt időponthoz képest 15 perccel korábban jelenjenek meg!

Sikeres felvételi vizsgát kívánok!

Jankovics László
igazgató

Beosztás  

(A dokumentum megtekintéséhez az ingyenesen letölthető Adobe Acrobat Reader program szükséges.)

Tipp: Ha a fentebbi beosztásra később is szüksége lenne, gyorsan letöltheti ezen lap aljáról a Letöltések közül is.


Értékelőlap és szülői e-mail cím

2024. február 12.

Kérjük, a jelentkezésnél mindenképp csatoljanak központi írásbeli értékelőlapot és mindenképp kérünk szülői értesítési e-mail címet. Hozzánk semmi más nem szükséges. 😊


Tájékoztató a betekintésről

2024. január 23.

Tájékoztatjuk a kedves szülőket, hogy a központi írásbeli felvételi dolgozatok eredményéről telefonon nem áll módunkban tájékoztatást adni!

A kijavított dolgozatok eredményéről szóló igazolás (ÉRTÉKELŐ LAP) átvételére és a dolgozatok megtekintésére 2024. január 26-án (péntek) 8-16 óráig lesz lehetőség iskolánk színháztermében.

A javítási-értékelési útmutatótól eltérő értékelés esetén észrevételt a megtekintést követő első munkanap végéig 2024. január 29-én (hétfő) 16 óráig lehet leadni írásban a gimnázium titkárságán, illetve amennyiben az elektronikus űrlapkitöltést választotta, a programfelületen keresztül elektronikusan továbbíthatja közvetlenül iskolánkba.


Tájékoztató a központi írásbeli felvételiről

2024. január 9.

2024. január 20-án (szombat) 9.30 órától várjuk iskolánkba azon tanulókat, akik hozzánk adták be központi írásbeli jelentkezési lapjukat.

A vizsga 10 órakor kezdődik, magyar nyelvi és matematika feladatlapból áll, feladatlaponként 45 percet vesz igénybe. A két feladatlap kitöltése között 15 perces szünetet tartunk.

A terembeosztást a porta melletti faliújságra függesztjük ki.

A magyar nyelvi feladatlap kitöltéséhez segédeszköz nem használható. A matematika feladatlaphoz csak rajzeszközök használhatók (vonalzó, körző, szögmérő). A dolgozat megírásakor a rajzokat ceruzával, minden egyéb írásbeli munkát kék vagy fekete színű tintával kell készíteni.

Kérjük, a tanulók mindenképp hozzanak magukkal arcképes igazolványt (személyi igazolvány, diákigazolvány)!

Kérjük a szülőket, kísérőket, hogy 9.45-től a II. emeleti színházteremben vagy az iskolán kívül várakozzanak, a felvételi ideje alatt a III. emeleten szülő, kísérő nem tartózkodhat (szünetben sem)!

11.45 után lehet majd ismét fölmenni a diákokhoz.


Nyílt nap regisztrációja

2023. november 13.

Az alábbi linken lehet regisztrálni a nyílt napra:

http://reg.apaczai.elte.hu/nyilt/register


Nyílt nap

2023. október 25.

Kedves iskolánk iránt érdeklődő Szülők és Diákok!

Az ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium és Kollégium szeretettel hívja Önöket a 2023. november 20-án (hétfő) megrendezendő nyílt napjára, melynek keretében mind a négy, mind a hat évfolyamos képzés iránt érdeklődőket várjuk iskolánk falai közé.

A nyílt nap tervezett menetrendje:

Hat évfolyamos képzés:
8.00-ig: érkezés, termek megkeresése
8.15-9.00, 9.15-10.00: nyílt órák (iskolánk diákjaival és tanáraival, a vendégek megfigyelők a tanórákon)
10.15-11.00: élményórák és bemutatók (csak a vendégeknek tartják iskolánk tanárai)
11.15-12.00: igazgatói felvételi tájékoztató a szülőknek, közben a diákönkormányzat programja a 6.-os gyerekeknek

Négy évfolyamos képzés:
8.00-8.15: érkezés a tájékoztató helyszínére
8.15-9.00 igazgatói felvételi tájékoztató a szülőknek, közben a diákönkormányzat programja a 8.-os gyerekeknek
9.15-10.00: élményórák és bemutatók (csak a vendégeknek tartják iskolánk tanárai)
10.15-11.00, 11.15-12.00: nyílt órák (iskolánk diákjaival és tanáraival, a vendégek megfigyelők a tanórákon)

A nyílt nap programjaira iskolánk honlapjának regisztrációs rendszerén keresztül tudnak jelentkezni. A regisztráció 2023. november 13-án (hétfő) reggel 8 órakor indul, és november 16-án (csütörtök) éjfélkor zárul (de jellemzően ennél előbb be szoktak telni a programok).

A regisztrációs oldal elérhetőségét a regisztráció kezdetekor tesszük közzé.

Mindenkinek két lehetősége van regisztrálni:
-nyílt órákra (2 db)
-élményórára (1 db)
A felvételi tájékoztatóra, illetve az ezzel párhuzamosan futó diákprogramra előzetesen jelentkezni nem kell.

Van lehetőség csak bekísérni a gyerekeket, a szülőknek a bejáratnál két termet nyitva tartunk, ahol tudnak várakozni, dolgozni közben.

Az épületben való eligazodásban 9.-es diáksegítők fognak asszisztálni.

Kérjük, ha sikeresen regisztráltak, de időközben mégsem tudnak eljönni, jelezzék ezt nekünk minél előbb, hogy tudjunk másokat hívni és beengedni a felszabaduló helyükre. Ha nem sikerült a regisztrációjuk, de mindenképpen szeretnének jönni, kérem, írjanak levelet a salga@apaczai.elte.hu címre, melyben megjelölik a képzéstípust és a gyermek/szülő nevét.

Reméljük, hamarosan találkozunk!

Jankovics László igazgató nevében:
Salga Imre
beiskolázásért felelős igazgatóhelyettes


Felvételi tájékoztató

2023. október 16.

Elkészült a felvételi tájékoztató, lejjebb görgetve olvashatják (Miért hozzánk?, Hogyan hozzánk?), de le is tölthetik az oldal aljáról a Letöltések közül.


Felvételi tájékoztató és nyílt órák

2023. október 3.

Részletes felvételi tájékoztatónkat legkésőbb 2023. október 20-ig tesszük föl ide. Nyílt óráink, nyílt napunk, szülői tájékoztatónk 2023. november 20-án (hétfő) délelőtt lesznek mind a négy, mind a hat évfolyamos képzés iránt érdeklődőknek, jelentkezni honlapunkon online lehet majd 2023. november 13. és 16. között.


Kedves Felvételizők!

2023. július 11.

A négy évfolyamos osztályainkba felvételiző diákoknak szóló összes információnkat itt, ezen a lapon osztjuk meg. Kérjük, kövessék nyomon a frissítéseket azáltal, hogy rendszeresen ellátogatnak erre a lapra! Sok sikert kívánunk a felkészüléshez!

A négy évfolyamos osztályokba felvételizőknek nem szervezünk felvételi előkészítőt.


További tartalomért görgessen lejjebb!

A felvételi rendje

2023. november 13-16.
regisztráció a nyílt napra
2023. november 20. (hétfő) 08.15
szülői tájékoztató a négy évfolyamos osztályainkról
2023. november 20. (hétfő)
nyílt nap
2023. november 30. (csütörtök)
központi írásbeli felvételi vizsgára jelentkezés határideje
2024. január 20. (szombat) 10.00
központi írásbeli felvételi
2024. január 26. (péntek)
Értékelő lapok átadása, betekintés a dolgozatokba
2024. január 29. (hétfő)
központi írásbeli javítás fellebbezés határideje
2024. február 21. (szerda)
középiskolai jelentkezési lapok leadási határideje
2024. március 1. (péntek)
négy évfolyamos szóbeli ponthatárok és vizsgabeosztás honlapunkon
2024. március 4-14.
négy évfolyamos szóbeli felvételi meghallgatások
2024. március 22. (péntek)
ideiglenes felvételi rangsor a honlapunkon
2024. április 8-10.
tanulói adatlapok esetleges módosítása
2024. április 26. (péntek)
a felvételt nyert tanulók listája a honlapunkon

A teljes 4 évfolyamos felvételi tájékoztató letölthető a Letöltések közül a lap alján.

Iskolánkról

Gimnáziumunk fennállása óta egyetemi gyakorlóiskola, az ország egyik legjobban teljesítő középiskolája. Kiemelt feladatunknak tekintjük a tehetséggondozást, melyen belül magas színvonalú oktatással segítjük gimnazistáink egyetemre, főiskolára való felkészülését. Érettségiző tanítványaink döntő többségben a legrangosabb magyarországi egyetemeken (SE, BCE, BME, ELTE, stb.) folytatják tanulmányaikat és közel 100%-uk felvételt nyer az általa választott felsőfokú intézménybe. Az utóbbi néhány évben egyre többen színvonalas külföldi egyetemekre is bekerülnek (Oxford, Cambridge, Edinburgh, Delft, MIT, UCL). A középiskolai versenyeken diákjaink évről évre nagy sikerrel szerepelnek, a legrangosabbnak tekintett Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen már szinte minden tárgyból jutott döntőbe diákunk. A legtehetségesebbek a nemzetközi diákolimpiákon is megmérkőznek, sokszor dobogós eredményt érnek el.

Iskolánkban hat és négy évfolyamos képzés zajlik. Négy évfolyamos képzésünk keretében a magyarországi gimnáziumok közül elsők között indítottunk speciális tantervű osztályokat, amelyekben a diákok már kilencedik osztálytól emelt óraszámban sajátíthatják el a tagozat jellegének megfelelő tantárgyak ismeretanyagát. Négy tagozatunk profilja (természettudományi, matematika-fizika, biológia és humán) azt is lehetővé teszi, hogy tizenegyedik osztálytól bármely más továbbtanulási irányhoz választhassanak emelt szintű képzést a diákok.

Gimnáziumunk – a budapesti középiskolák között csaknem egyedülálló módon – 1971 óta saját kollégiumot tart fenn az iskola épületében, ahol 80 vidéki vagy határon túli tanuló kényelmes elhelyezését és nyugodt tanulását tudjuk biztosítani 4 és 6 ágyas szobákban.

Nevelési-oktatási programunk célja a négy évfolyamos osztályokban, hogy a választott tagozat profiljához tartozó tantárgyakból emelt óraszámban, kis létszámú tanulói csoportokban professzionális tudásra tegyenek szert a tanulóink, amely komoly előnyt jelent számukra a továbbtanulásban, és tovább fokozza érdeklődésüket az adott terület iránt. Kiemelt figyelmet fordítunk a tehetséggondozásra mind a tanórákon, mind a szakkörökön. A magas szintű szaktárgyi tudást az alapkompetenciák fejlesztésével érjük el. Fontos számunkra, hogy tanulóink magas szinten tanuljanak idegen nyelveket, ezért a tagozatos osztályokban két idegen nyelvet oktatunk a kerettantervi óraszámokhoz képest magasabb óraszámban. A nyelvi választékot az angol, német, francia, olasz, latin, orosz nyelvek adják. Nyelvvizsga-előkészítő és nyelvi érettségire felkészítő szakkört is kínálunk, de szakkör keretében van lehetőség portugál, román és eszperantó nyelv tanulására is. Diákjaink a nemzetközi cserekapcsolatokkal, tanulmányi kirándulásokkal idegen nyelvi környezetben is gyakorolhatják megszerzett tudásukat.

A sok energiát kívánó felkészülést ellensúlyozzák a diákönkormányzat és a kollégák által szervezett szabadidős programok, megteremtve a kulturált szórakozás, illetve szabadidő-eltöltés kereteit, alkalmat adva a közösségi életre: filmestek, sportéjszakák, tanulmányi és természetjáró kirándulások, hogy csak a legnépszerűbbeket említsük. Diákjaink számos sportolási lehetőség közül választhatnak: kosárlabda szakkör, futóklub, túrakör, pingpong, jóga, sakk. A Tisza melletti saját táborunk a nyári szünetben várja a diákokat. Minden évben megszervezzük saját sítáborunkat.

Tanulóink az iskola saját menzáján és büféjében is étkezhetnek, ahol a különféle ételallergiákra is tekintettel vagyunk. Az iskolakezdés időpontját a reggeli csúcs elkerülése érdekében két éve 8.15-re tettük át.

A pedagógiai programunkban rögzítettek alapján minden diákunk újraélesztés-képzésen vesz részt instruktor diáktársai előadásában.

Iskolánkban alapítvány (Apáczai Gimnázium Jubileumi Alapítvány) is működik, amely lehetőségéhez mérten támogatja diákjaink utazásait, a táborozást, tanulmányi ösztöndíjjal motiválja a legjobb eredményeket elérőket, és a hátrányos anyagi helyzetben lévő családok gyermekeinek anyagi segítséget nyújt.

A teljes 4 évfolyamos felvételi tájékoztató letölthető a Letöltések közül a lap alján.

Felvételi tájékoztató

Négy évfolyamos osztályok

A 2024/2025. tanévben iskolánkban két négy évfolyamos osztályt indítunk, amelyekben speciális tantervű csoportokat (tagozatokat) szervezünk. Ezekbe az osztályokba az ország egész területéről várjuk a 8. osztályt végzett tehetséges diákokat.

Matematika–fizika tagozat
Tervezett létszám: 17 fő
A szóbeli vizsga tárgyai: matematika és fizika

Természettudományi tagozat
Tervezett létszám: 17 fő
A szóbeli vizsga tárgya: kémia

Biológia tagozat
Tervezett létszám: 17 fő
A szóbeli vizsga tárgyai: biológia és kémia

Humán tagozat
Tervezett létszám: 17 fő
A szóbeli vizsga tárgyai: magyar és történelem

Iskolánkban a tagozatos osztályokban két idegen nyelvet oktatunk. Első idegen nyelvként tanulóink angol nyelvet tanulnak előzetes tudásuknak megfelelő nívócsoportokban, melyet szintfelmérés után osztunk be (aki korábban németet tanult, a kezdő angol mellett második nyelvként haladó szinten folytathatja).

A második idegen nyelv oktatása jellemzően kezdő szintről indul. Német, olasz, francia, latin és orosz nyelvet oktatunk órarendi keretek között, de szakköri szervezésben lehetőség van portugál, román, eszperantó nyelv tanulására is. A második idegen nyelvi csoportokat részben az igények felmérése, részben a tantárgyfelosztás adta keretek szerint alakítjuk ki. A biológia tagozaton a szaknyelv majdani megsegítése miatt ajánljuk a latin nyelv tanulását.

Szülői tájékoztató és nyílt napok

2023. november 20-án (hétfő) 8-12 óráig iskolánkban nyílt napot tartunk. Ennek során a tanulók és szüleik megtekinthetik különféle tanulócsoportjaink előre meghirdetett óráit, illetve élményórákon vehetnek részt, utóbbit csak a vendég gyerekeknek tartják iskolánk tanárai.

Az épületben való tájékozódást a belépéstől kezdve önkéntes diákok segítik.

Az érdeklődők számára szülői tájékoztatót tartunk a nyílt nap keretében 2023. november 20-án (hétfő) 08.15-kor. Az iskolavezetés és a leendő osztályfőnökök bemutatkozása és az általános tudnivalók ismertetése mellett készséggel válaszolunk a felvételi eljárással és iskolánkkal kapcsolatban felmerülő kérdéseikre is. A nyílt napra s a tájékoztatóra iskolánk honlapjának regisztrációs felületén tudnak jelentkezni:

Regisztrációs oldalaink

A tantermekben korlátozott számú látogatót tudunk fogadni, ezért az óralátogatásra kizárólag a honlapunkon elérhető regisztrációs rendszerünk használatával lehet jelentkezni 2023. november 13-án 8.00 órától november 16. éjfélig. Iskolánk csengetési rendjéről itt tájékozódhatnak: http://www.apaczai.elte.hu/?menu=csengetesi_rend

A felvétel rendje

A négy évfolyamos osztályokba felvételizőktől a központi írásbeli feladatlap megírását kérjük mindkét tárgyból: matematikából és magyar nyelvből. A felvételi eljárás második fordulójában szóbeli meghallgatást tartunk, melynek ponthatárát kizárólag a központi írásbeli eredmények alapján határozzuk meg.

Írásbeli vizsga

A központi írásbeli vizsgára való jelentkezés határideje: 2023. november 30. (csütörtök)

A felvételiző jelentkezését a központi írásbeli vizsgára bármelyik írásbeli vizsgát szervező iskolába (így hozzánk is) benyújthatja elektronikusan vagy papíron. Részletes leírás az Oktatási Hivatal honlapján.

FIGYELEM! Ez csak a központi felvételire való jelentkezésre szolgál; nem azonos a középiskolai jelentkezési lappal!

A központi írásbeli időpontja: 2024. január 20. (szombat) 10.00 óra.

A központi írásbeli felvételi vizsga pótnapja (csak indokolt, előre egyeztetett esetben vehető igénybe): 2024. január 30. (kedd) 14.00 óra.

FIGYELEM! Az írásbeli vizsgáról nem küldünk külön értesítést vagy behívót! A honlapunkon folyamatosan tájékoztatjuk a jelentkezőket az eseményekről.

Kérjük a felvételizőket, hogy személyazonosságuk ellenőrzése céljából a felvételi vizsgára hozzanak magukkal fényképes igazolványt!

A kijavított dolgozatok eredményéről szóló igazolás átvételére és igény szerint a dolgozatok megtekintésére 2024. január 26-án (péntek) 8-16 óráig lesz lehetőség. A javítással kapcsolatos esetleges fellebbezéseket 2024. január 29-én (hétfő) 16 óráig nyújthatják be írásban a gimnázium titkárságán. Fellebbezni kizárólag a hivatalos javítási-értékelési útmutatótól eltérő értékelés esetén lehet.

Jelentkezés a középiskolába: a jelentkezési lap kitöltése

A középiskolai jelentkezés határideje: 2024. február 21. (szerda)

Iskolánkba jelentkezni csak központilag, az Oktatási Hivatal útmutatása alapján lehet: https://www.oktatas.hu

A jelentkezési lap kitöltéséhez szükséges adatok:

Iskolánk OM azonosító kódja: 035229
Neve: ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium és Kollégium
Címe: 1053 Budapest, Papnövelde utca 4-6.
Telephely kódja: 001

A tagozatok kódjai:

0001: matematika–fizika
0002: természettudományi
0003: biológia
0004: humán

A jelentkezési lapon kell még megjelölni:
– a korábban tanult idegen nyelvet: angol vagy német

Kérjük, a jelentkezési lapon MINDENKÉPPEN adjanak meg szülői e-mailcímet, mert a felvételi eredményről elektronikus úton küldünk tájékoztatást!

Bizonyítványmásolatot nem kérünk a jelentkezési laphoz.

Szóbeli meghallgatás

A jelentkezési lapok beérkezése után tagozatonként ponthatárt állapítunk meg. Kizárólag a jelentkezők központi írásbeli vizsgaeredményeit vesszük figyelembe, tagozatonként súlyozva a két feladatlap eredményét. (Lásd alább.) A ponthatárt elérő tanulók vesznek részt a szóbeli vizsgán. Ezen a beszélgetésen a jelentkezőknek a választott tagozat által megkívánt tantárgyakban való jártasságát vizsgáljuk, és tanulási, művelődési szokásaikra, egyéb adottságaikra is kíváncsiak vagyunk.

A ponthatárt és a szóbeli vizsgák beosztását 2024. március 1-jén (péntek) este tesszük közzé honlapunkon (ezen a lapon).

A szóbeli vizsgákat 2024. március 4-14. között szervezzük, a követelményeket honlapunkon olvashatják.

Kérjük, a felvételizők hozzanak magukkal fényképes igazolványt személyazonosságuk igazolásához, a matematika és természettudományos tárgyakhoz zsebszámológépet is!

Felvételi eredmények

Az ideiglenes felvételi jegyzéket (a felvételi rangsort) 2024. március 22-én (péntek) tesszük közzé honlapunkon. A sorrend elkészítésekor a felvételi összpontszám a mérvadó.

A felvételi összpontszám megállapítása (elérhető maximális pontok)

MATEMATIKA–FIZIKA, TERMÉSZETTUDOMÁNYI ÉS BIOLÓGIA tagozatokon:
Írásbeli
matematika feladatsor: 50 pont
magyar nyelvi feladatsor: 25 pont
Szóbeli: 25 pont
Hozott pontok: 10 pont

HUMÁN tagozaton:
Írásbeli
matematika feladatsor: 25 pont
magyar nyelvi feladatsor: 50 pont
Szóbeli: 25 pont
Hozott pontok: 10 pont

A hozott pontszám kiszámítása (mindegyik tagozaton): a 7. tanév végi és a 8. félévi osztályzatok összege a következő öt tantárgyból, osztva 5-tel. Az öt tantárgy: magyar nyelv és irodalom (átlagolva), matematika, történelem, idegen nyelv és a természettudományi tantárgyak közül az, amelyikből a legjobb eredményt érte el a felvételiző.

2024. április 26-án (péntek) megkapjuk az Oktatási Hivataltól a felvételt nyert tanulók listáját. E-mailben értesítjük a felvételizőket, a listát közzétesszük a honlapunkon (ezen a lapon).

Ismételten felhívjuk figyelmüket arra, hogy nem áll módunkban levélben értesíteni a felvételizőket a vizsgák időpontjairól, ezért kérjük Önöket, kísérjék figyelemmel az iskolánk honlapján ezen a lapon megjelenő információkat! Minden, a felvételivel kapcsolatos időpontról készséggel adunk tájékoztatást telefonon is, a +36-1/461-4518-as számon.

A felvételi eljárás időrendje

regisztráció a nyílt napra: 2023. november 13-16.

szülői tájékoztató a négy évfolyamos osztályainkról: 2023. november 20. (hétfő) 08.15

nyílt nap: 2023. november 20. (hétfő)

központi írásbeli felvételi vizsgára jelentkezés határideje: 2023. november 30. (csütörtök)

központi írásbeli felvételi: 2024. január 20. (szombat) 10.00

Értékelő lapok átadása, betekintés a dolgozatokba: 2024. január 26. (péntek)

központi írásbeli javítás fellebbezés határideje: 2024. január 29. (hétfő)

középiskolai jelentkezési lapok leadási határideje: 2024. február 21. (szerda)

négy évfolyamos szóbeli ponthatárok és vizsgabeosztás honlapunkon: 2024. március 1. (péntek)

négy évfolyamos szóbeli felvételi meghallgatások: 2024. március 4-14.

ideiglenes felvételi rangsor a honlapunkon: 2024. március 22. (péntek)

tanulói adatlapok esetleges módosítása: 2024. április 8-10.

a felvételt nyert tanulók listája a honlapunkon: 2024. április 26. (péntek)
Szóbeli beosztás Letöltés  
4 évfolyamos felvételi tájékoztató (letölthető változat) Letöltés  
Szóbeli témakörök Letöltés  
Mintatételek a szóbelihez (magyar, fizika, matematika) Letöltés  
Mintatétel a szóbelihez (történelem) Letöltés