Gyorsmenü, oldaltérkép és beállítások
Aktuális

Tanulmányi ösztöndíj

2022. június 9.
Meridián


Az Apáczai Gimnázium Jubileumi Alapítvány kuratóriuma pályázatot ír ki tanulmányi ösztöndíjra azon tanulók számára, akik a 2021/2022. tanévben a gimnázium diákjai voltak.

A kuratórium a 2021/2022. tanévi tanulmányi eredmények alapján
a 7-8. évfolyamon végzettek számára összesen két,
a 9-10. évfolyamon végzettek számára összesen hat,
a 11-12. évfolyamon végzettek számára összesen hat
ösztöndíjat adományoz.

Az ösztöndíj összege tanulónként minimum 10 ezer forint, a teljes kiosztásra kerülő összeg 280.000 forint lehet, melyet az Alapítvány 2022. szeptemberében folyósít a pályázat nyertesei számára.

Ettől az elvtől a kuratórium eltérhet, ha egy adott évfolyamról nem érkezik elegendő számú, a feltételeknek megfelelő pályázat. Azonos pontszám esetén a kuratórium az ösztöndíjakat megoszthatja.

A pályázat feltételei

1. Az erre a célra szolgáló külön pályázati űrlap kitöltése, és a pályázathoz csatolása az igazolásokkal.
2. Az eredményeket a kuratórium erre a célra kiadott pontozási táblázat szerint értékeli (a pontozási táblázat a pályázati űrlapban megtalálható), és az ösztöndíjakat a kialakult őszpontszámok sorrendjében ítéli oda.
3. Nem díjazható az a pályázat, amelyben az őszpontszám nem éri el a 15-öt.

A pályázatokat az eredményeket igazoló mellékletekkel együtt 2022. augusztus 10-ig kell eljuttatni a gimnázium titkárságára papír alapon vagy lefotózva e-mailben elküldve a titkar@apaczai.elte.hu címre. A kuratórium döntését a 2022/2023. tanév évnyitóján ismertetjük.

az Apáczai Gimnázium Jubileumi Alapítvány kuratóriuma

Kapcsolódó linkek

Pályázati űrlap