Gyorsmenü, oldaltérkép és beállítások
Kollégium

Év eleji teendők

A kollégiumba a beköltözés ideje: 2020. augusztus 30. (vasárnap) és 2020. augusztus 31. (hétfő) 8 órától. A kollégiumi szülői értekezlet – ami nem kötelező – 2020. augusztus 30-án 17 órakor lesz a kollégiumi klubban.

Az ünnepélyes tanévnyitó 2020. augusztus 31-én (hétfő) 19 órakor lesz a színházteremben, az ünnepélyes öltözék és a megjelenés minden kollégista számára kötelező!

Az étkezés megrendelése és a befizetés (menza) elektronikusan történik, a régi diákoknak a megszokott módon, az új kollégistáknak az intézmény titkársága fogja elküldeni e-mailen a belépési jelszót 2020. augusztus 17-e után. Az étkezési kedvezményeket bizonyító dokumentumokat is elektronikusan kell feltölteni az érintetteknek. Érdemes elolvasni a Meridián Ebédrendelési tudnivalók című cikkét a részletek miatt.

Szeptemberben az első hétvége (2020. szeptember 5-6.) ügyeleti hétvége lesz, tehát bent lehet maradni a kollégiumban. Szeptember többi hétvégéjén a kollégiumunk zárva lesz!

Bármilyen kérdés esetén a rac.tibor1968@gmail.com e-mailen üzenhetnek a szülők és a diákok is!

Kérjük Önöket, legyenek szívesek a gyermekük számára megfelelő tisztálkodó szereket és ünnepi ruhát (fehér ing, blúz, nyakkendő, sötét szoknya, sötét ünneplő nadrág) is biztosítani. A kollégium – ha szükséges – biztosít a növendékeink számára ágyneműt, huzatot, párnát és paplant, a kollégium nehéz anyagi helyzetére hivatkozva kérjük, hogy akinek lehetősége van, hozzon magával otthonról saját ágyneműhuzatot.

Személyes tárgyak, szobadekorációk (pl. cserepes virág, kedvenc kép, kis szőnyeg stb.) behozására van lehetőség, hiszen minden, ami az otthonosság érzetét biztosítja a kollégiumban, segíti a megszokást és a beilleszkedést.

Végül kérünk még a beköltözéskor a kollégiumi nyilvántartáshoz 1 db igazolványképet is, amelyeknek hátuljára írják rá a gyermekük nevét!

Gólya vagy?