Gyorsmenü, oldaltérkép és beállítások
Aktuális

Kezdő varrótanfolyam apáczaisoknak

2023. május 18.
Meridián


Ha szeretnél megtanulni varrógéppel varrni – vászonszatyrot, tesizsákot, egyszerű ruhát, stb. készíteni – májusban-júniusban megteheted az iskolában. A részvétel ingyenes, és más kötelezettséggel nem jár. A foglalkozás kortól, nemtől függetlenül nyitott mindenki számára. :)

A cél egy kreatív, fenntarthatóságot célzó készség elsajátítása, újrahasznosítás, upcycling – régi ruháknak (pl. farmernek) és más textileknek új funkció adása.

Jelentkezés a Doodle-ban »

A Doodle-ban jelöld azokat a konkrét időpontokat, amelyeken jönni szeretnél, majd írd be a nevedet, osztályodat, e-mail címedet. Egy alkalmon max. 6 ember tud részt venni.

Jöhetsz egyszer vagy többször is, amikor ráérsz, de kérünk, max. 3-szor írd be magad, hogy mindenkinek adjunk esélyt a részvételre. Ha viszont május 21. után maradnak üres helyek, be lehet azokat tölteni. Jövő tanévben folytatódik a szakkör, lesz alkalmad tovább járni.

Ha mégsem tudsz eljönni a választott napon, szólj időben, hogy másnak adhassuk át a helyedet. Ha valami miatt esetleg elmarad egy foglalkozás, e-mailen kapsz értesítést róla.

Időpontok: hétfő, szerda, péntek 7. óra

Helyszín: Az egyik szabad nyelvi terem a 2. emeleten

Mit fogunk csinálunk?

Megtanuljuk a varrógéppel varrás alapjait egy bevásárlózsák készítése során
Tervek szerint ezután mindenki saját projekten dolgozik

Mit hozzál?

Nem rugalmas textil anyagot, pl. vásznat, pamutszövetet és cérnát, amivel varrni szeretnél
Éles ollót

Kapcsolat: darago.veronika@apaczai.elte.hu